Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


ανάλυση_και_σχεδιασμός

Ανάλυση και Σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων

Οδηγός ανάπτυξης διαδικτυακού τόπου - Τρόπος εργασίας

Τρόπος εργασίας από το εργαστήριο

  1. Κάνετε Login στους υπολογιστές του εργαστηρίου χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό
  2. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πελάτη secure ftp WINSCP να συνδεθείτε στον promitheas.dmst.aueb.gr με τα credentials που χρησιμοποιείτε για το email του τμήματος και εφόσον δεν υπάρχει στον χώρο σας στον προμηθέα να φτιαξετε ενα φάκελο public_html και μέσα του έναν φακελο pouloudi. Μέσα σε αυτόν τον φάκελο θα μεταφέρετε τον ιστότοπό σας όταν θελετε να δημοσιευτεί. Τον ιστότοπό σας μπορείτε να τον αναπτύσσετε και να τον δοκιμάζετε τοπικά.
  3. Μπορείτε πάντα να επιθεωρείτε τον ιστότοπό σας στην διεύθυνση http://promitheas.dmst.aueb.gr/~username/pouloudi/

Τρόπος εργασίας από το σπίτι

  1. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πελάτη secure ftp WINSCP (κατεβάστε το αν δεν το εχετε) να συνδεθείτε στον promitheas.dmst.aueb.gr με τα credentials που χρησιμοποιείτε για το email του τμήματος και εφόσον δεν υπάρχει στον χώρο σας στον προμηθέα να φτιάξετε ενα φάκελο public_html και μέσα του έναν φάκελο pouloudi. Μέσα σε αυτόν τον φάκελο θα μεταφέρετε τον ιστότοπό σας όταν θέλετε να δημοσιευτεί. Τον ιστότοπό σας μπορείτε να τον αναπτύσσετε και να τον δοκιμάζετε τοπικά.
  2. Μπορείτε πάντα να επιθεωρείτε τον ιστότοπό σας στην διεύθυνση http://promitheas.dmst.aueb.gr/~username/pouloudi/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίστε ΠΑΝΤΑ ο φάκελος που περιέχει τον ιστότοπό σας να περιέχει ΟΛΑ τα αρχεία που του είναι απαραίτητα (εικόνες, xml ) για να παρουσιάζεται σωστά.

ανάλυση_και_σχεδιασμός.txt · Τελευταία τροποποίηση: 2021/10/12 23:31 (εξωτερική τροποποίηση)