Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


επιχειρηματικότητα

Βλέπετε μια παλαιότερη έκδοση της σελίδας!


Επιχειρηματικότητα

Αποθήκευση Ασκήσεων στο Bplan

Προκειμένου να αποθηκεύσετε τις εργασίες που κάνετε στο πρόγραμμα Bplan ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Πηγαίνετε στο Δικτυακό δίσκος σας W: και φτιάξτε ένα φάκελο με όνομα Bplan_projects. Μέσα εκεί θα αποθηκεύετε όλες τις ασκήσεις που υλοποιείτε με το πρόγραμμα Bplan κατά τον παρακάτω τρόπο:
    Θα φτιάχνετε ξεχωριστό φάκελο ανά άσκηση, πχ για την πρώτη άσκηση φτιάξτε ένα καινούργιο φάκελο και δώστε του όνομα Exercise1, για την δεύτερη άσκηση Exercise2 κ.ο.
  • Στη συνέχεια ανοίγετε το πρόγραμμα Bplan και ξεκινάτε να κάνετε την άσκησή σας. Όταν θελήσετε να την αποθηκεύσετε, πηγαίνετε Αρχείο → Αποθήκευση σαν..
  • Στην συνέχεια της δίνετε ένα όνομα πχ myproject και την αποθηκεύετε στη τοποθεσία: W:\Bplan_projects\Exercise1 (εάν πρόκειτε για την άσκηση 1)

Προσοχή: Εάν δεν επιλέξετε να αποθηκευτεί η εργασίας σας στον παραπάνω φάκελο (ή τουλάχιστον σε κάποιον άλλο φάκελο μέσα στον δίσκο W: ή Z:) και απλά δώσετε ένα όνομα και πατήσετε , τότε η εργασία σας θα αποθηκευτεί τοπικά και δεν θα μπορείτε να την δείτε από άλλο υπολογιστή του Εργαστηρίου.

Εάν ακολόυθήσατε τα παραπάνω βήματα σωστά στον φάκελο: W:\Bplan_projects\Exercise1 θα δείτε 11 αρχεία με το όνομα myproject (ή όπως αλλιώς έχετε ονομάσει την εργασία σας) αλλά με διαφορετικό Extention.

επιχειρηματικότητα.1385113654.txt · Τελευταία τροποποίηση: 2013/11/22 11:47 από vasotag